Ga terug naar de hoofdpagina

Auditie

‘Zo, gewoon zo. Zonder meer. Zonder minder.’

Zin om te dansen, zin om mee te werken aan artistieke projecten en gemotiveerd om jouw persoonlijkheid in een groep diverse talenten te gooien? Geef een seintje op danscompagnie@choreoatelier.be en ChoreoAtelier danst graag met jou doorheen boeiende, maatschappelijk relevante en kunstzinnige thema’s.

Wil je als danser je techniek bijschaven en heb je nood aan persoonlijke danstechnische begeleiding? ChoreoAtelier werkt graag met jou samen.

Werkdomein

‘Veilige haven, verre oorden’

ChoreoAtelier is een reizende danscompagnie, werkzaam in Leuven, Zaventem, Gent en Utrecht (Nederland). De uitvalsbasis voor lessen en repetities is het Universitair Sportcentrum KU Leuven.

Werkdomein

‘In geborgenheid, in aanvaarding, in vrede’

ChoreoAtelier is vereerd met haar aanstelling als huisgezelschap van de barokke vredeskerk Sint Michiel te Leuven. Een open huis dat diversiteit omarmt en waarvan de steunpilaren openheid, solidariteit en hoop zijn.

Lessen

‘Begeestering, dankbaar ontleend aan klassieke gratie’

ChoreoAtelier biedt lessen klassiek ballet aan. Zowel leden van ChoreoAtelier als vrije dansers zijn welkom. Docenten werken gedifferentieerd om het technisch niveau van dansers te ontwikkelen in functie van de lichamelijke mogelijkheden.

Aan de danser de keuze om één of meerdere lessen per week te volgen. ChoreoAtelier zelf wilt dansers zeer degelijk vormen. Hiertoe stelt ze een mooie formule voor: woon je wekelijks drie lessen bij, dan krijg je alle bijkomende lessen tijdens die week kosteloos aangeboden. Met het oog op uitdagende choreografieën is dit een mooie meerwaarde voor iedere danser.